Killian Sardella zou blij RSC Anderlecht blijven ondanks interesse Werder Bremen

UPDATE: 'Sardella zette handtekening onder nieuw contract tot en met 2028'

1 augustus om 14:18
Laatste update: 1 augustus om 14:18

Ondanks er eerder sprake was van interesse uit de Bundesliga, lijkt RSC Anderlecht rechtsachter Killian Sardella dan toch langer aan zich te gaan binden. Volgens Le Soir zijn de onderhandelingen over een nieuw contract zo goed als rond. 

Sardella kan terugblikken op een sterk seizoen in 2023-2024. Dat was ook de buitenlandse clubs uiteraard niet ontgaan. De 22-jarige rechtsachter kon de afgelopen weken op concrete interesse rekenen van Werder Bremen. Toch lijkt het niet tot een transfer te komen. 

De onderhandelingen over een contractverlenging sleepten aan, mede door de interesse van Werder Bremen, maar zouden nu toch zo goed als rond zijn. Voorlopig loopt zijn huidige verbintenis af op 30 juni 2025, maar daar zou dus snel verandering in komen.Het is nog niet duidelijk tot wanneer het nieuwe contract van Sardella zal lopen. 

Onlangs werd ook (ex-)Rode Duivel Thomas Foket in verband gebracht met een overstap naar RSC Anderlecht. Met ook nog Louis Patris in de kern, lijkt het de intentie gaan worden om die laatste een jaartje uit te lenen. 

UPDATE: Sardella zou ondertussen zijn handtekening gezet hebben onder een nieuw contract. De nieuwe verbintenis zou tot en met 2028 lopen, zo meldt Het Nieuwsblad. Indien er geen verrassing meer komt, blijft dus ook Sardella dit seizoen bij RSC Anderlecht voetballen. Ondanks het feit dat Thomas Foket binnenkort ook bij RSCA verwacht wordt, lijkt het erop dat Sardella nog steeds op voldoende speelkansen zal mogen rekenen. Zijn polyvalentie is daarbij uiteraard een grote troef. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.