'Anderlecht wil Sardella niet laten gaan, maar contractbesprekingen slepen aan'

30 juni om 12:57

Bij RSC Anderlecht wordt het voor Killian Sardella nog een belangrijke zomer. De 22-jarige rechtsachter kan een nieuwe stap zetten, al zeker nadat hij een ultimatum heeft gekregen van Anderlecht.

Eerder raakte al bekend dat vanuit de Bundesliga Werder Bremen interesse toont in Sardella. Anderlecht gaat echter liever door met Sardella, maar beseft ook dat het moeilijk wordt om hem te houden. Al zeker omdat Sardella zijn laatste contractjaar ingaat.

Volgens La Dernière Heure wil Anderlecht graag verlengen met Sardella, al verlopen die onderhandelingen bijzonder moeizaam. Als het binnen de komende weken geen akkoord bereikt met de rechtsachter, is paars-wit dan ook genoodzaakt om Sardella te laten vertrekken.

Sardella heeft nog een contract tot medio 2025 bij paars-wit en een marktwaarde van naar verluidt zo'n vijf miljoen euro. De Duitse club hoopt hem echter voor minder dan dat bedrag in huis te kunnen halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.