Philippe Clement lijkt Todd Cantwell te verliezen bij Rangers FC

Clement kan transferverzoek niet uit hoofd van sterkhouder praten: "Focus op jongens die met hoofd bij Rangers zijn"

26 juli om 16:20
Laatste update: 26 juli om 16:09

Philippe Clement lijkt afscheid te gaan nemen van een van z'n sterkhouders bij Rangers FC. De 26-jarige Todd Cantwell zou op een transfer azen. Hij is naar eigen zeggen klaar voor een nieuwe uitdaging.

Clement leek te vertrekken op de persconferentie, maar keerde op het einde toch nog even terug. "Ik zou nog wat duidelijkheid willen scheppen over Todd Cantwell", zei de coach. "Hij kwam een tijdje geleden naar m'n kantoor met de boodschap dat hij een nieuwe uitdaging wil zoeken. We hebben er heel lang over gepraat want we hebben een hele goede relatie."

"Ik denk echter dat Rangers een hele goede club is voor hem en ik wilde hem de afgelopen weken bedenktijd geven", ging Clement verder. "Maar hij kwam onlangs terug langs met hetzelfde verzoek." Vervolgens heeft Clement zich neergelegd bij de situatie. "Dus ik ga me de komende weken gewoon verder focussen op de jongens die met hun hoofd bij Rangers zijn", klonk het. 

Clement ziet zo hoogstwaarschijnlijk één van z'n absolute sterkhouders vertrekken. De Engelsman was het afgelopen seizoen goed voor acht doelpunten en zeven assists. Allesbehalve slechte statistieken voor de middenvelder. Zijn marktwaarde bedraagt zo'n 8,5 miljoen euro, maar het is niet duidelijk wat de vraagprijs van Rangers zal worden voor de ex-Norwich City-speler.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.