Club Brugge-coach Nicky Heyen rekent op De Cuyper, Skov Olsen en Ordóñez

Club Brugge-coach Heyen rekent op sterkhouders in openingsmatch

25 juli om 23:25

Club Brugge-coach Nicky Hayen kan in de seizoensopener tegen KV Mechelen beschikken over enkele belangrijke spelers die de Supercup-match tegen Union nog moesten missen. "Al zijn ze nog geen honderd procent", klonk het tijdens de persbabbel.

Het gaat om sterkhouders Andreas Skov Olsen en Joel Ordóñez, die allebei pas de laatste maandag zijn teruggekomen van vakantie. Ook EK-ganger Maxim De Cuyper, die een paar dagen eerder aansloot, is beschikbaar en start vermoedelijk zelfs al in de basis.

Ook de kersverse aankoop Hugo Siquet hoort bij de wedstrijdselectie en is klaar om te beginnen. “Op Meijer en Sabbe na is iedereen beschikbaar,” vertelde  Hayen. “En de jongens die in de selectie zitten, kunnen ook starten.”

Vrijdagavond om 20:45 uur moet het gaan gebeuren voor Blauw-Zwart. Dan wordt het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen afgetrapt in het eigen Jan Breydelstadion.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.