Selectie Club Brugge vs KV Mechelen

Club Brugge-nieuwkomers meteen in selectie voor openingswedstrijd tegen KV Mechelen

25 juli om 17:24
Laatste update: 25 juli om 17:45

Club Brugge mag vrijdagavond de spits afbijten van het nieuwe voetbalseizoen. Blauw-zwart ontvangt KV Mechelen in het Jan Breydelstadion. Donderdagavond maakte Club z'n eerste selectie bekend. Daarin zien we alle nieuwkomers terug. 

Met Christos Tzolis, Gustaf Nilsson, Zaid Romero, Ardon Jashari en Hugo Siquet heeft Club Brugge allesbehalve stilgezeten deze transferperiode. Blauw-zwart gaf maar liefst 28 miljoen euro uit. Toch kleurt de balans nog steeds groen, dankzij de verkoop van Igor Thiago aan Brentford FC voor 33,5 milljoen euro. 

Alle nieuwkomers maken meteen deel uit van de eerste selectie van Nicky Hayen. Ook voor Romeo Vermant (die terugkeerde van KVC Westerlo) en Joaquin Seys (die doorstroomde via Club NXTR) is er een plekje voorzien in de 22-koppige selectie.

Uiteraard zijn er ook enkele afwezigen. De meest opvallende is misschien die van Amine Et-Taïbi, die in de Supercup nog mocht starten tegen Union Saint-Gilloise en het lang niet slecht deed. Ook Philip Zinckernagel en Dedryck Boyata ontbreken. Zij lijken helemaal overbodig te zijn geworden bij blauw-zwart. Bjorn Meijer, Kyriani Sabbe en Joel Ordóñez ontbreken nog door blessure.

De volledige selectie: 

22. Simon Mignolet
29. Nordin Jackers
71. Axl De Corte
44. Brandon Mechele
02. Zaid Romero
58. Jorne Spileers
55. Maxim De Cuyper
65. Joaquin Seys
41. Hugo Siquet
30. Ardon Jashari
27. Casper Nielsen
15. Raphael Onyedika
20. Hans Vanaken
10. Hugo Vetlesen
32. Antonio Nusa
08. Michal Skóraś
07. Andreas Skov Olsen
68. Chemsdine Talbi
08. Christos Tzolis
09. Ferran Jutglà
19. Gustaf Nilsson
17. Romeo Vermant

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.