LIVE: Cercle Brugge gaat op bezoek bij Schots Kilmarnock

LIVE: Cercle Brugge geeft in Schotland voorsprong uit handen

25 juli om 21:57
Laatste update: 25 juli om 21:57

Cercle Brugge gaat donderdagavond de strijd aan met Kilmarnock FC. De nummer 4 van de afgelopen editie van de Scottish Premiership mag het tweeluik als thuisploeg beginnen.

Cercle Brugge zag enkele steunpilaren vertrekken waaronder Felix Lemarechal naar AS Monaco en de gehuurde Hugo Siquet vertrok zelfs definitief van SC Freiburg naar concurrent Club Brugge. Echter, Miron Muslic kan ondanks transfergeruchten nog steeds een beroep doen op de trefzekere spits Kevin Denkey. Daarnaast werd Nazinho definitief vastgelegd en ook Ibrahim Diakité, die vanwege een blessure aan de adductoren nog moet ontbreken aan de zijde van Cercle Brugge tegen de Schotten.

Kilmarnock deed als laatste mee in Europa in 2019. Toen kwam de Schotse ploeg echter niet langs Connah’s Quay Nomads uit Wales in de eerste voorronde van de Europa League en moest het het Europese toneel vroeg verlaten. Met een selectie die een marktwaarde vertegenwoordigt van nog geen 10 miljoen euro, lijkt Cercle Brugge de grote favoriet (marktwaarde van 60,35 miljoen euro). Dat betekent dat Cercle Brugge voor onderschatting moet waken; want met een Danny Armstrong die voor hoge aantallen doelpunten en assists zorgt, kan de Schotse club toch nog een taaie tegenstander worden.

Opstelling Cercle Brugge:

 Opstelling Kilmarnock FC: 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.