Somers (Cercle): “We dromen van de poules”

Somers heeft vertrouwen in Cercle in Europa: “Hopen dat dit mag blijven duren”

25 juli om 12:04

Cercle Brugge maakt zich klaar voor haar Europees avontuur. Het is al een tijdje geleden dat de vereniging nog eens op het Europese toneel stond. Haar aanvoerder, Thibo Somers, ziet het alvast zitten. 

In een interview met Het Belang van Limburg blikte Somers vooruit op de wedstrijd tegen Kilmarnock in Schotland. "We dromen van de poules," aldus Somers, hoewel hij ook benadrukte dat de weg nog lang is met zes wedstrijden te gaan. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cercle Brugge KSV (@cercleofficial)

Somers voelt geen zenuwen voor de Europese confrontatie, mede dankzij het sterke teamgevoel binnen de ploeg. Hij benadrukte dat de collectiviteit een grote troef is. "Hier lopen geen gasten naast hun schoenen en de voorbereiding verliep goed." 

De nieuwkomers hebben zich, volgens Somers, bovendien vlot geïntegreerd in het team. Somers hoopt alvast dat de Europese campagne een verlengstuk mag krijgen. "Laat ons hopen dat dit nog even mag blijven duren," zei hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.