Brentford spits Igor Thiago ex-Club Brugge blessure meniscus

Wat een pech! Meteen zware blessure voor Igor Thiago tijdens debuut bij Brentford

25 juli om 16:31
Laatste update: 25 juli om 17:58

Van een tegenvaller gesproken. Ex-Club Brugge-spits Igor Thiago mocht afgelopen zaterdag als recordaankoop aantreden voor z'n nieuwe club Brentford FC. De Engelse eersteklasser won de wedstrijd ook van AFC Wimbledon met 2-5. Thiago scoorde twee keer, maar daarna liep het mis. 

De ex-Club Brugge-spits liep in de oefenwedstrijd meteen een zware blessure op, zo meldt Brentford zelf. Volgens de Engelse club heeft de Braziliaan zich geblesseerd aan de meniscus.

"De spits, die een brace scoorde bij zijn eerste wedstrijd, is onbeschikbaar voor de wedstrijd tegen Benfica", klinkt het. "Hij moet verdere onderzoeken ondergaan volgende week om de ernst van zijn blessure in te schatten."

De verwachtingen bij Brentford rond Thiago zijn uiteraard groot. Nooit eerder legde de club 33 miljoen euro op tafel voor een speler. Voor de komst van Thiago was centrale verdediger Nathan Collins de duurste aankoop ooit. In 2023 betaalde Brentford 26,85 miljoen euro voor hem. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.