Transfer Anderlecht: ‘Bouchouari trekt naar Ligue 1 bij Rodez’

‘Anderlecht ziet verdediger naar Ligue 1 trekken om er bij Rodez te spelen’

25 juli om 13:31

De Jupiler Pro League wordt dit weekend opnieuw afgetrapt. Achter de schermen wordt er echter nog steeds volop gewerkt aan de selecties van de clubs. Ook RSC Anderlecht tracht haar selectie optimaal te krijgen voor het einde van de transferperiode. 

Mohamed Bouchouari, de 23-jarige rechtsback van Anderlecht, lijkt op weg naar een nieuwe uitdaging in Frankrijk. Volgens L'Equipe staat Bouchouari op het punt om te tekenen bij Rodez, een club die vorig jaar vierde eindigde in Ligue 2. De Franse club hoopt met zijn komst hun verdedigende opties te versterken voor het komende seizoen.

Bouchouari moest vorig seizoen bij Anderlecht regelmatig invallen toen zowel Sardella als Patris niet beschikbaar waren. Hij bracht verder een groot deel van zijn tijd door bij RSCA Futures, maar vanwege zijn leeftijd ziet de club geen toekomst meer voor hem in dat team. Eerder werd hij uitgeleend aan het Nederlandse Emmen, waar hij een degelijke indruk achterliet en waardevolle ervaring opdeed in de Eredivisie.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.