Anderlecht bracht bod uit op verdediger van Valencia: ‘Özkacar wacht af’

Anderlecht bracht bod uit op verdediger van Valencia: ‘Özkacar wacht af’

22 juli om 10:21

RSC Anderlecht heeft interesse getoond in de Turkse verdediger Cenk Özkacar. Dat schrijft Relevo op maandagochtend. De Turkse international speelt momenteel voor Valencia en lijkt nog even de kat uit de boom te kijken.  

De speler heeft besloten te wachten op aanbiedingen uit een van de vijf grote competities. Hoewel Anderlecht een aantrekkelijk voorstel deed, heeft Özkacar dit voorlopig afgewezen. 

Paars-wit hoopte de Turk op huurbasis naar Anderlecht te halen. Er zou ook een optie tot aankoop in het voorstel opgenomen zijn. ‘Anderlecht kreeg te horen dat de speler wacht op een aanbod uit een van de vijf topcompetities.'

De Turkse verdediger heeft van de club wel groen licht gekregen. Bij Valencia is men ervan overtuigd dat ze een vervanger kunnen vinden die betere prestaties kan leveren dan Özkacar. Daarom vragen ze tussen de drie en vier miljoen euro voor een transfer. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.