Messoudi over uitdaging bij Zulte Waregem: “Eerste telefoongesprek … “

Messoudi over uitdaging bij Zulte Waregem: “Eerste telefoongesprek … “

22 juli om 09:12

Mohamed Messoudi geniet volop van zijn tijd bij Zulte Waregem. Tijdens een oefenduel achter gesloten deuren tegen KAA Gent, dat met 0-2 werd gewonnen, had de assistent-coach de kans om de spelersgroep beter te leren kennen. 

"Voor mij is het dan ook wel belangrijk om iedereen wat beter te leren kennen," aldus de Antwerpenaar in Het Nieuwsblad. De keuze om terug te keren naar Zulte Waregem was voor Messoudi ook een emotionele. "Ik heb hier tien jaar geleden een mooi seizoen beleefd," glimlachte hij. 

Messoudi startte in 2021 als assistent-coach bij KVC Westerlo onder Jonas De Roeck. "Ik wil vooral stappen zetten in mijn ontwikkeling als coach. Bij Jonas heb ik enorm veel geleerd, maar nu was het wel eens tijd om andere oorden op te zoeken." Messoudi ziet in zijn nieuwe rol bij Essevee een kans om verder te groeien in zijn trainerscarrière.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SV Zulte Waregem (@esseveeofficial)

Messoudi werkt nu als de rechterhand van de nieuwe hoofdcoach Sven Vandenbroeck. "Ik kende Sven niet, maar het eerste telefoongesprek verliep heel positief," vertelt Messoudi. Hij benadrukt het belang van teamwork en het overbrengen van de voetbalvisie van Vandenbroeck naar de spelers. "Ik zal de coach zo veel mogelijk ondersteunen.”