Vrancken verliest laatste oefenpartij met KAA Gent: "Miste wat energie"

21 juli om 13:29
Laatste update: 21 juli om 13:44

KAA Gent heeft haar laatste oefenpartij verloren van Zulte Waregem: het werd 0-2. Wouter Vrancken maakt zich echter geen zorgen voor de wedstrijd tegen Vikingur van komende donderdag.

Vrancken speelde niet met zijn beste elf tegen Zulte Waregem. "Vandaag hebben we vooral jongere spelers nog een kans gegeven om zich nog eens te laten zien, net als enkele anderen die door wat kwaaltjes nog minuten konden gebruiken", aldus Vrancken op de officiële website. "We moeten beter kunnen doen, maar het is wel een zware week geweest met veel conditietraining."

Donderdag speelt KAA Gent haar eerste wedstrijd in de Conference League. "Door omstandigheden konden we nog niet echt met het type-elftal spelen. Ik hoop dat iedereen donderdag fit is, zodat we er vol voor kunnen gaan. Tegen Zulte Waregem miste ik nog wat energie in ons spel, tegen Vikingur moet dat op de eerste plaats komen. Het is nu de puzzel leggen tegen donderdag."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.