Mogelijke tegenstanders Cercle Brugge in Europa League

Mogelijke tegenstanders van Cercle Brugge in Europa League, Ajax is optie

22 juli om 08:54
Laatste update: 22 juli om 09:12

Cercle Brugge mag zich dit seizoen gaan tonen in Europa. Cercle Brugge wist zich voor de tweede voorronde van de Europa League te plaatsen en weet nu ook wie de mogelijke tegenstanders zijn voor de derde voorronde. Ajax is een optie voor de Vereniging.

Cercle Brugge neemt het zelf in de tweede voorronde op tegen het Schotse Kilmarnock FC. Als Cercle Brugge in de tweede voorronde van de Europa League wordt uitgeschakeld dan wordt het doorverwezen naar de derde voorronde van de Conference League.

Wanneer de ploeg van hoofdtrainer Miron Muslic de Schotten weten te verslaan, dan wachten de volgende mogelijke tegenstanders op Cercle Brugge.

De mogelijke tegenstanders van Cercle Brugge 
AFC Ajax (NED) - FK Vojvodina (SRB)
Molde FK (NOR) - Silkeborg IF (DEN)
FC Dynamo Kyiv (UKR) - FK Partizan (SRB)
Wisła Krakau (POL) - SK Rapid Wien (AUT)

Loting LIVE
Maandag komt Cercle Brugge al te weten wie het kan treffen in de derde voorronde van de Europa League. De loting vindt plaats om 13u00 in het Zwitserse Nyon en is net zoals de loting van de voorrondes van de Champions League (12u00) en de Conference League (14u00) LIVE te volgen op VoetbalPrimeur.be. 

Speeldata
Cercle Brugge moet donderdag de Schotse wei in tegen Kilmarnock FC. De terugmatch in het Jan Breydelstadion is voorzien volgende week donderdag 1 augustus. Schakelt Cercle Brugge de Schotten uit? Dan speelt het op 8 en 15 augustus tegen de volgende tegenstander, die maandag uit de bus komt. Het is nu nog niet duidelijk of Cercle Brugge eerst uit of thuis speelt. Dat weet het ten laatste dinsdag om 15u00.

Cercle Brugge op weg naar Anderlecht
Weet Cercle Brugge de derde voorronde te overleven? Dan plaatst het zich voor de Play-Offs van de Europa League. Voor die ronde is RSC Anderlecht al geplaatst. De loting van de Play-Offs van de Europa League vindt plaats op 5 augustus. Overleeft Cercle Brugge de derde voorronde van de Europa League niet? Dan wordt het doorverwezen naar de Play-Offs van de Conference League.