Tegenstanders KAA Gent in Conference League

Mogelijke tegenstanders van KAA Gent in Conference League

22 juli om 09:09
Laatste update: 22 juli om 09:41

KAA Gent weet wie de mogelijke tegenstanders worden in de Conference League. Gent wist zich in het slot van de Jupiler Pro League te plaatsen voor de tweede voorronde van de Conference League. Gent won de Europe Play-Offs en wist uiteindelijk KRC Genk vanuit de Champions’ Play-Offs te verslaan.

In de tweede voorronde van de Conference League staat Gent tegenover Vikingur uit Faeröer. Het is aan de Buffalo’s om onder leiding van hoofdtrainer Wouter Vrancken door te stoten naar de derde voorronde van de Conference League.

Het is voor Gent nu duidelijk wie de mogelijke volgende tegenstander is in de derde voorronde van de Conference League. Tien verschillende clubs moeten nog met elkaar de strijd aangaan, de winnaars hiervan zijn de mogelijke nieuwe tegenstander van Gent, mocht Gent zelf Vikingur weten te verslaan.

Mogelijke tegenstanders van Gent
Ilves Tampere (FIN) or FK Austria Wien (AUT)
FC Zürich (SUI) or Shelbourne FC (IRL)
Molde FK (NOR) or Silkeborg IF (DEN)
Wisła Kraków (POL) or SK Rapid Wien (AUT)
FK Auda (LVA) or Cliftonville FC (NIR)

Loting LIVE
Maandag komt Gent al te weten wie het kan treffen in de derde voorronde van de Conference League. De loting vindt plaats om 14u00 in het Zwitserse Nyon en is net zoals de loting van de voorrondes van de Champions League (12u00) en de Europa League (14u00) LIVE te volgen op VoetbalPrimeur.be. 

Speeldata
Gent neemt het donderdag 25 juli in de Planet Group Arena op tegen Vikingur uit Faeröer. De terugmatch bij Vikingur vindt plaats op 1 augustus. Schakelt Gent Vikingur uit? Dan speelt het op 8 en 15 augustus tegen de volgende tegenstander, die maandag uit de bus komt. Het is nu nog niet duidelijk of Gent eerst uit of thuis speelt. Dat weet het ten laatste dinsdag om 15u00.