Transfer: RSC Anderlecht gaat Ludwig Augustinsson terug in huis halen

Naast Simic staat Anderlecht op het punt nog transfer te realiseren: 'Op het punt te gebeuren'

21 juli om 11:00

RSC Anderlecht trok nog geen nieuwe spelers voor aankomend seizoen aan, maar daar komt dra verandering in. Jan-Carlo Simić staat op het punt om over te komen van AC Milan en daarnaast keert Ludwig Augustinsson terug naar het Lotto Park.

Vorig seizoen huurde Anderlecht Augustinsson van Sevilla. De Zweedse linksachter liet een erg goede indruk na. Anderlecht wilde verder met Augustinsson, maar een terugkeer ging niet over een nacht ijs. Nu lijkt Jesper Fredberg de deal rond te krijgen. 'De transfer van Augustinsson naar Anderlecht staat op het punt om te gebeuren', stelt Spaans journalist Ferando Serrano.

Bij Anderlecht moet de 30-jarige Augustinsson opnieuw de concurrentie aangaan met de 22-jarige Moussa N'Diaye. Brian Riemer liet zich vorig jaar al ontvallen dat hij het geweldig vindt om beide types van spelers in zijn selectie te hebben.

Simic als vervanger van Debast
Aangenomen wordt dat Anderlecht zondag zijn eerste transfer van de zomer presenteert. Simic komt over van AC Milan. De 19-jarige verdediger is de opvolger van de naar Sporting vertrokken Zeno Debast en moet bij Anderlecht een duo gaan vormen met Jan Vertonghen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.