OPSTELLING: Dag na galamatch mogen Flips en Patris opdraven tegen Fransen

21 juli om 10:14

RSC Anderlecht speelde zaterdag een galamatch tegen VfL Wolfsburg. Paars-wit oefent zondag nog eens, maar dan tegen Amiens SC. Tegen de Fransen laat Brian Riemer vooral jonkies optreden, maar ook enkele 'ervaren' spelers die bij de A-ploeg niet zeker zijn van hun plaats.

In het doel van paars-wit staat Schlieck. De jonge Duitser wordt gehuurd van RB Leipzig. Het is de bedoeling dat Schlieck dit seizoen minuten gaat maken bij de RSCA Futures. Nu mag hij weer optreden bij het 'eerste elftal'.

Tegen Amiens zijn het vooral de jonkies die in actie mogen komen. Denken we aan Lapage, De Cat en Ure. Maar ook Patris, Arnstad, Flips starten in de basis. Het drietal krijgt een laatste kans voor de start van de competitie om Riemer te overtuigen.

Volgende week zaterdag begint voor Anderlecht het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League. STVV komt over de vloer in het Lotto Park.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.