Meunier wordt binnenkort gepresenteerd door LOSC Lille

‘Rode Duivel Meunier wordt binnenkort gepresenteerd door LOSC Lille’

19 juli om 14:09
Laatste update: 19 juli om 14:41

Thomas Meunier (32) wordt volgens transferjournalist Sacha Tavolieri binnenkort officieel gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Lille OSC. Er ligt een contract voor twee seizoenen klaar voor de Rode Duivel.

Meunier haalde zich de woede van Trabzonspor op zijn hals door vijf minuten voor het verstrijken van de deadline door te geven niet verder te gaan bij de Turken. Hierdoor kan Meunier transfervrij worden opgepikt door Lille.

Meunier werd ook gelinkt aan een terugkeer in de Jupiler Pro League, maar de vleugelverdediger lijkt toch te kiezen voor de Franse Ligue 1. Lille heeft de garantie van de FIFA gekregen dat Meunier na zijn situatie bij Trabzonspor officieel een transfervrije speler is.

Tavolieri is niet de enige transferjournalist die aangeeft dat Meunier binnenkort gepresenteerd gaat worden door Lille. Naast Tavolieri weet ook de Turkse journalist Ekrem Konur dat Lille in zee wil met Meunier.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.