Thomas Meunier zegt contract op, Trabzonspor-leiding reageert furieus

Meunier heeft contract last-minute opgezegd, club reageert furieus

16 juli om 18:08
Laatste update: 16 juli om 18:08

Thomas Meunier heeft zich de woede op de hals gehaald van de clubleiding van Trabzonspor. Volgens de Turkse zender A Spor heeft de Rode Duivel zijn aflopende contract pas vijf minuten voor de deadline opgezegd.

Het was bekend dat onze landgenoot een langer verblijf in Turkije niet zag zitten en op zoek was naar een nieuwe club. Nu heeft de rechtsback blijkbaar op het laatste moment een rigoureuze beslissing genomen en zijn contract opgezegd zodat hij als vrije speler Trabzonspor kan verlaten.

Trabzonspor meldde dinsdag via X dat de speler zijn aflopende contract eenzijdig had opgezegd. De club voegde toe dat het daarbij niet laat zitten en gerechtelijke stappen zal ondernemen. “Met betrekking tot de door de voetballer gedane beëindiging is een gerechtelijke procedure gestart tegen alle betrokken partijen, in het bijzonder Thomas Andre Meunier”, zo valt te lezen. 

Meunier had al laten doorschemeren dat hij graag dichter bij huis zou willen gaan voetballen. Nu hij transfervrij is, zou een terugkeer naar de Jupiler Pro League zomaar mogelijk zijn.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.