Fabrizio Romano: 'Onderhandelingen Anderlecht en Milan over verdediger vorderen'

Romano: 'Onderhandelingen Anderlecht en Milan over verdediger vorderen'

17 juli om 22:43

RSC Anderlecht en AC Milan hebben vorderingen geboekt in de gesprekken over de mogelijke overgang van Jan-Carlo Simić naar Brussel. Dat meldde transferjournalist Fabrizio Romano op woensdag.

Romano weet verder dat de gesprekken gaan over een koopdeal waarbij Milan een doorverkoopclausule zou bedingen. Volgens Transfermarkt heeft de speler momenteel een waarde van 5 miljoen euro. Mocht paars-wit dat betalen, dan komt de jonge verdediger in de top-tien van duurste inkomende tranfers van de club.

Centrale verdediger Simić is geboren in Duitsland en groeide daar ook op. Bij de internationale jeugdelftallen kwam hij nochtans uit voor Servië. De speler kreeg zijn opleiding bij VfB Stuttgart en maakte in 2022 de overstap naar Milaan.

Bij de Rossoneri kwam hij tot nu toe vooral uit voor de jeugdploeg, maar de verdediger speelde ook zes matchen in het eerste elftal. Bij zijn debuut, tijdens de 3–0 zege op Monza in december 2023, scoorde hij gelijk. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.