Lokonga (ex-Anderlecht) na transfer naar Sevilla: “Fantastisch seizoen”

Lokonga (ex-Anderlecht) na transfer naar Sevilla: “Zou fantastisch seizoen zijn”

16 juli om 13:15

Albert Sambi Lokonga, recentelijk getransfereerd van Arsenal naar Sevilla, sprak vol enthousiasme over zijn nieuwe uitdaging. De Belgische middenvelder zal dit seizoen op huurbasis voor Sevilla spelen, met een optie tot koop van 12 miljoen euro aan het einde van de huurperiode. 

De Belgische middenvelder is alvast erg tevreden om in Spanje te zijn, iets wat hij altijd al gewild had. "Ik heb altijd aan Sevilla gedacht vanwege hun winnaarsmentaliteit en indrukwekkende prestaties in de Europa League," zei Lokonga op de officiële website van de club.

De overstap naar Sevilla ziet hij als een grote, maar welkome uitdaging. "Ik hou van uitdagingen," gaf hij toe, "en ik geloof dat we geweldige dingen kunnen bereiken met deze club." Zijn ambities zijn hoog: hij hoopt op een succesvol seizoen met Sevilla en streeft ernaar zich te kwalificeren voor Europese competities. "Dat zou een fantastisch seizoen betekenen," aldus de Belg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.