Spaanse sportkrant Marca: ‘Lukaku in elftal van teleurstellende spelers op EK’

Spaanse sportkrant Marca: ‘Lukaku bij meest teleurstellende spelers op EK’

14 juli om 12:55
Laatste update: 14 juli om 12:57

Volgens Marca was Romelu Lukaku onder de meest teleurstellende spelers van het EK. De Spaanse krant maakte een opstelling van spelers die niet konden overtuigen in Duitsland en de spits van de Rode Duivels was een van hen.

Over Lukaku valt te lezen: 'Lukaku kwam naar het EK met de gedachte dat hij verrassend improductief was geweest op het WK in Qatar. Dat veranderde niet... en het woord doelpunt verdween tijdens het EK uit Lukaku’s woordenboek.'

De Spanjaarden hadden duidelijk meer van de spits der Belgen verwacht. 'Hij miste veel belangrijke kansen, kansen die, indien omgezet, België verder hadden kunnen brengen.'

Behalve Lukaku posteerde Marca ook Cristiano Ronaldo, die alleen scoorde tijdens de strafschoppenserie tegen Slovenië, de Servische Juventus-spits Dusan Vlahovic, en de Hongaarse middenvelder Dominik Szoboszlai in het elftal vol teleurstellingen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.