Brian Riemer over transfers: ''Zoeken echt meerwaarde voor Anderlecht''

Riemer verklaart uitblijven transfers: ''Zoeken echt meerwaarde voor Anderlecht''

13 juli om 09:35
Laatste update: 13 juli om 09:56

Belgische clubs roeren zich op de transfermarkt in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bij RSC Anderlecht is het echter relatief stil wat betreft nieuwe aanwinsten. Trainer Brian Riemer legde uit wat daarvan de redenen zijn.

Volgens de T1 van paars-wit komen er wel degelijk transfers aan. "Meerdere transfers zijn onderweg. We willen spelers aantrekken die echt een meerwaarde bieden en dat kost tijd", vertelde Riemer aan SudInfo.

Volgens Riemer is de concurrentie om begeerde spelers moordend. "Onze doelwitten worden vaak begeerd door andere teams en dat maakt de onderhandelingen niet makkelijk", zei Riemer.

De Jupiler Pro League begint relatief vroeg en aanwinsten kunnen wel eens komen na de start van de competitie. "In België begint het kampioenschap eerder dan in de meeste landen. Wie een volledige kern wil voor de start van het kampioenschap moet veel geld uitgeven op de transfermarkt. We werken dag en nacht om versterkingen binnen te halen, maar dat kost tijd", aldus Riemer.

Anderlecht speelt op 27 juli de eerste Jupiler Pro League-wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen STVV.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.