'RSC Anderlecht behoudt vertrouwen in Ashimeru en spreekt over nieuw contract'

12 juli om 19:40

Een vertrek van Majeed Ashimeru bij RSC Anderlecht is dan toch geen zekerheid. De Ghanees leek deze zomer andere oorden op te zoeken, maar paars-wit heeft andere plannen met Ashimeru.

Een succesvol seizoen was het niet voor Ashimeru, die vorig seizoen slechts twee keer in de basis stond. Opnieuw gooiden blessures roet in het eten voor de Ghanees, die nooit helemaal wist door te breken bij paars-wit. Toch heeft de Brusselse club hem nog niet opgegeven.

Volgens Het Nieuwsblad wil Anderlecht het contract van Ashimeru, dat medio 2025 afloopt, graag met twee tot drie jaar verlengen. Hij krijgt dan geen loonsverhoging, maar zou door middel van bonussen op lange termijn wel meer kunnen verdienen.

Naar verluidt staat Ashimeru ook open voor een verlenging. De club probeert de vrouw van Ashimeru nu nog naar België te halen om hem nog extra te helpen. Dat moet er mee voor gaan zorgen dat de 26-jarige Ghanees komend seizoen een belangrijke rol kan spelen bij Anderlecht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.