Louis Patris van RSC Anderlecht kan naar Venezia FC Serie A

UPDATE: 'Clubs die Anderlecht-verdediger Patris willen huren zijn bekend'

17 juli om 14:05
Laatste update: 17 juli om 14:05

De rechtsachters van RSC Anderlecht kunnen tegenwoordig op heel wat interesse rekenen. Terwijl Killian Sardella op de radar staat van Werder Bremen, kan ook Louis Patris op interesse rekenen. Een overstap naar de Serie A zou tot de mogelijkheden behoren.

De 23-jarige Patris kwam in de zomer van 2023 over na een erg sterk seizoen bij Oud-Heverlee Leuven. Hoewel hij oorspronkelijk in de basis begon, was hij het afgelopen seizoen niet altijd zeker van z'n plek bij RSC Anderlecht.

Patris zou door meerdere clubs gevolgd worden, waaronder Venezia FC, zo meldt La Dernière Heure. Volgens de krant zou de rechtsachter niet weigerachtig tegenover een transfer staan, in de zoektoch naar meer speeltijd. 

Het is nog maar de vraag of Anderlecht z'n verdediger wil laten vertrekken. De Serie A-club hoopt namelijk vooral om Patris op huurbasis over te kunnen nemen. 

Update: Volgens Sacha Tavolieri zijn naast Venezia FC ook US Lecce en Parma Calcio in de markt voor de 23-jarige rechtsback van Anderlecht. De kans dat de Belg een seizoen op huurbasis in Italië gaat spelen, is serieus aanwezig volgens Tavolieri.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.