Club Brugge's Christos Tzolis: "De Champions League winnen? Je weet het nooit"

Club Brugge-aanwinst Tzolis in voorstelvideo: "Allemaal kwaliteitsspelers hier"

11 juli om 21:48

Club Brugge-aanwinst Christos Tzolis heeft voor het eerst van zich laten horen. In een filmpje op YouTube stelt de aanvaller zich voor aan de fans van Blauw-Zwart. Hij is alvast onder de indruk van de selectie. "Allemaal kwaliteitsspelers hier", heeft de Griek gezien.

Tzolis maakte onlangs de overstap van Norwich City naar de Jupiler Pro League. In Groot-Brittanië kon hij echter nooit doorbreken en hij werd het voorbije seizoen dan ook uitgeleend aan Fortuna Dusseldorf. De Griek toont zich in de voorstelvideo opgetogen dat hij nu de overstap naar Brugge heeft gemaakt. "Ik ben blij hier eindelijk te zijn, na 3 jaar."

Dat is een verwijzing naar het feit dat Club hem al langer begeerde, iets wat naar eigen zeggen bepalend was bij zijn beslissing om naar België te komen. "Ik vind het fijn om te weten dat ze me al 3 jaar lang volgden, dus dat ze me al 3 seizoenen lang wilden. Dat had een grote invloed op mijn keuze", zo vertelt hij.

Over zijn ambities bij de regerend landskampioen laat hij geen twijfel, Tzolis mikt op het allerhoogste. "Voor Club Brugge is het een zekerheid om mee te doen aan de titelstrijd", laat hij weten. "Het is een ploeg die strijdt om beide bekers in België. Maar het team kan ook competitief zijn in de Champions League en daar successen halen. Ik ga uiteraard niet zeggen dat we de Champions League gaan winnen, maar je weet het nooit."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.