Cisse Sandra verlengt bij Club Brugge maar trekt naar Willem II

OFFICIEEL: Sandra verlengt bij Club Brugge, wordt meteen uitgeleend aan Willem II

4 juli om 10:20

Donderdagochtend maakte Club Brugge bekend dat Cisse Sandra zijn contract verlengd heeft. De 20-jarige Belgische jeugdinternational gaat echter net als vorig seizoen aan de slag in de Eredivisie. Hij is versterking nummer drie voor Peter Maes bij Willem II.

Het afgelopen seizoen werd Sandra uitgeleend aan Excelsior om er meer speelkansen te krijgen. Hoewel Sandra persoonlijk op een solide seizoen kan terugblikken met 26 duels in de Eredivisie op de teller, kon hij niet voorkomen dat z'n club degradeerde. 

Hij verhuist nu van Rotterdam naar Tilburg om er onder Peter Maes te gaan spelen bij promovendus Willem II. Bij Club Brugge is men opgetogen over de situatie. "We zijn tevreden dat Cisse langer bij Club blijft en wensen hem veel succes bij Willem II", klinkt het. 

Sandra zelf staat te popelen om z'n kunnen te tonen bij Willem II. "De club staat bekend om jonge spelers een kans te geven en verder te laten ontwikkelen", klinkt het op de website van de club. "Degraderen voelde verschrikkelijk. Het is een ervaring die ik niet nog eens wil meemaken. Desondanks moet de knop weer om en ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in Tilburg."

Sandra is zoals eerder vernoemd versterking nummer drie voor Maes. Eerder werden Thomas Didillon (ex-RSCA) en Mickaël Tirpan (ex-Lierse) aangetrokken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.