Buitenspel: BBC brengt bizarre Ronaldo-graphic in beeld

Opvallend: BBC brengt bizarre Ronaldo-graphic in beeld

2 juli om 22:00

De BBC kende weinig medeleven met Cristiano Ronaldo tijdens de partij tussen Portugal en Slovenië. Tijdens het duel pakte het tijdens de strafschoppenserie uit met een wel heel opvallend beeld.

Portugal kreeg in de verlenging tegen Slovenië een penalty toegekend nadat Diogo Jota binnen het strafschopgebied werd neergehaald. Maar Cristiano Ronaldo zag zijn poging gestopt worden door doelman Jan Oblak. De Portugese-ster barstte in tranen uit tijdens de rust van de verlenging, maar de BBC toonde weinig medeleven. Tijdens de analyse van de penalty verscheen de graphic op het scherm met de titel 'Misstiano Penaldo'.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Ronaldo herpakte zichzelf en scoorde de eerste penalty voor zijn ploeg in de strafschoppenserie. De Portugese goalie Diogo Costa pakte drie penalty’s achter elkaar en Bruno Fernandes en Bernardo Silva faalde niet vanaf elf meter. Zo plaatste Portugal zich alsnog voor de kwartfinale op het EK. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez neemt het hierin vrijdag op tegen Frankrijk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.