Cyriel Dessers Rangers FC kan naar PAOK

Ziet Clement spits vertrekken? 'Dessers in gesprek met Griekse topclub'

1 juli om 12:08
Laatste update: 1 juli om 12:21

Het ziet ernaar uit dat de wegen tussen Cyriel Dessers en Rangers FC zouden kunnen gaan scheiden. Ondanks de Nigeriaanse international het afgelopen seizoen 22 keer de netten deed trillen, zou hij andere oorden kunnen opzoeken. Naar verluidt zou Dessers al aan het onderhandelen zijn met het Griekse PAOK. 

Naast Martin Braithwaite zou Cyriel Dessers hoog op het verlangslijstje staan bij PAOK, zo meldt Novasports. Dessers zou de volgende stap in z'n carrière willen zetten en zou een overstap naar Griekenland naar verluidt wel zien zitten. 

Volgens de bron zijn de onderhandelingen al aan de gang en zou het kamp van de spits tevreden zijn met het financieel voorstel van de Griekse topclub. Coach Razvan Lucescu zou alleszins z'n nieuwe spits snel willen zien aansluiten, om zich aan te kunnen passen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Indien Dessers zou vertrekken bij Rangers, werd eerder ex-Beerschot-spits en Schots international Lawrence Shankland al genoemd als mogelijke vervanger. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.