Mangala in aanloop naar Rode Duivels-Frankrijk

Mangala in aanloop naar Rode Duivels tegen Frankrijk: “We zijn net zo gefrustreerd”

1 juli om 11:59

Orel Mangala sprak over de komende wedstrijd tussen België en Frankrijk in de laatste 16 van het EK. Mangala benadrukte dat beide teams over veel kwaliteit beschikken. Door zijn optreden op de persconferentie wordt de Lyon-man bij een aantal verwacht in de basis.

"Het is een heel spannende wedstrijd die eraan komt. Ik denk niet dat het een wedstrijd is tussen twee ‘zieke’ teams. Frankrijk heeft veel kwaliteit, maar wij ook. We gaan er alles aan doen om te winnen," zei hij.

De Belgische middenvelder erkende dat Frankrijk als favoriet wordt gezien, maar benadrukte ook het vertrouwen binnen het Belgische team. "Zij zijn favoriet," legde Mangala uit. Hij vertelde ook over de plagerijen die hij krijgt van zijn Franse teamgenoten bij Lyon. "Voor het toernooi wensten mijn ploegmaats me een goed EK toe, maar ik mocht het niet beter doen dan Frankrijk.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Mangala uitte verder ook de frustratie die hij en zijn teamgenoten delen met de Belgische fans over het gebrek aan doelpunten. "We zijn net zo gefrustreerd als onze fans: we willen graag doelpunten maken, dat is wat we proberen te doen op het veld. We gaan deze wedstrijd spelen om te winnen. Ik wil niet denken aan verliezen," verklaarde hij. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.