Vermoedelijke elf: Lukebakio en Mangala keren terug bij Rode Duivels

1 juli om 07:00
Laatste update: 1 juli om 07:30

Het is maandag D-Day voor de Rode Duivels. Zit er een stunt in tegen Frankrijk? Deze elf namen starten vermoedelijk aan de partij.

De defensie zag er niet bepaald goed uit tegen Oekraïne, maar Domenico Tedesco heeft weinig alternatieven in dat compartiment. We verwachten daarom opnieuw een viertal met Castagne, Faes, Vertonghen en Theate. Axel Witsel is wel aangesloten bij de groep, maar zal waarschijnlijk niet starten. Meunier is niet mee afgereisd.

Op het middenveld grijpt Tedesco terug naar de dubbele afweer met Mangala in plaats van Tielemans. Mangala mocht al een halfuur meedoen tegen Oekraïne, al liet hij geen blijvende indruk. Toch laat Tedesco hem meestal starten tegen betere landen. Onana en De Bruyne staan hem bij.

Voorin zal Dodi Lukebakio dan weer zijn intrede maken als flankaanvaller. Lukaku scoorde nog niet op dit EK, maar blijft de onbetwiste nummer één in de spits. Doku maakt de opstelling vol.

Onze starterself: Casteels, Castagne, Faes, Vertonghen, Theate, Onana, Mangala, De Bruyne, Lukebakio, Doku, Lukaku.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.