Noslin van Hellas Verona naar Lazio 15 miljoen

OFFICIEEL: Noslin van Hellas Verona naar Lazio voor 15 miljoen euro

30 juni om 22:44

Het is officieel: Tijjani Noslin maakt de overstap van Hellas Verona naar SS Lazio. De Romeinen betalen een slordige vijftien miljoen euro voor de Nederlandse vleugelaanvaller, exclusief bonussen.

De laatste dagen onderhandelden Hellas Verona en Lazio over Noslin, die zelf al akkoord was met de Serie A-subtopper. Inmiddels is er witte rook. De 24-jarige aanvaller tekent voor vijf seizoenen in Stadio Olimpico. De transfersom van vijftien miljoen euro kan door bonussen nog hoger worden.

Een kleine drie jaar geleden speelde Noslin in de Keuken Kampioen Divisie, bij TOP Oss. Het seizoen 2023/24 begon hij nog als speler van Fortuna Sittard, maar hij  vertrok in de winterse transferwindow naar de Serie A. Zijn goede vorm wist hij door te trekken bij Hellas Verona, waar hij in zeventien competitiewedstrijden goed was voor vijf goals en vier assists.

Noslin komt een oude bekende tegen bij SS Lazio: trainer Marco Baroni kwam onlangs al over van Hellas Verona. Hij maakte zich hard voor de komst van zijn grote uitblinker van het laatste halfjaar. Het Manchester United van Erik ten Hag zou ook in de race zijn geweest voor Noslin.