Tedesco voor achtste finale tussen Rode Duivels en Frankrijk

Tedesco voor Rode Duivels – Frankrijk: “Match 2018 nog in het hoofd van spelers”

30 juni om 19:02
Laatste update: 30 juni om 19:03

Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels, blikt vooruit op de kraker tegen Frankrijk in de achtste finale van het EK 2024 in Duitsland. Tedesco geeft aan dat 1-0 verliespartij in de halve finale van het WK 2018 in Rusland nog in het hoofd van de Rode Duivels zit.

Tedesco vertelt over de aankomende achtste finale tussen de Rode Duivels en Frankrijk. “Het wordt een heel belangrijke match - het is in or out. Het is voor dit soort wedstrijden dat we het doen en dat we ons wilden kwalificeren”, citeert Het Nieuwsblad Tedesco.

Tedesco geeft aan dat ook de matchen in de groepsfase van de Rode Duivels op het scherpst van de snede waren. “Maar de wedstrijden tegen Roemenië en Oekraïne hebben we ook niet relaxed kunnen aanvatten en moesten we ook een resultaat halen”, aldus Tedesco.

Tot slot blikt Tedesco terug op de halve finale van het WK 2018. “De wedstrijd van 2018 zit zeker nog in het hoofd van de spelers, maar het is niet iets dat ik als extra motivatie ga gebruiken”, besluit Tedesco.