Bijzonder jong Club Brugge raakt in oefenpartij niet voorbij Knokke

29 juni om 18:50
Laatste update: 29 juni om 18:53

Club Brugge is er in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen niet in geslaagd een zege te boeken. Een bijzonder experimenteel Club Brugge raakte niet voorbij Knokke uit de Eerste Amateurklasse. Het werd 1-1.

Bij de landskampioen zagen we met Casper Nielsen, Philip Zinckernagel en Dedryck Boyata eigenlijk slechts drie spelers uit de A-kern in actie komen. Verder moest Nicky Hayen vooral een beroep doen op jonkies, aangevuld met de teruggekeerde Romeo Vermant.

In een flauwe partij kwam Club Brugge ook amper tot kansen en was het vooral Vermant die nog voor gevaar wist te zorgen, maar niet wist te scoren. De doelpunten kregen we pas in de tweede helft te zien, toen Hayen alle ervaren pionnen uit de ploeg haalde en beroep deed op de tieners van Club NXT.

Eén van die tieners, Jesse Bisiwu, wist met een heerlijke trap voor de 0-1 voorsprong te zorgen, al bleef die score uiteindelijk niet op het scorebord staan. Knokke wist een kwartier voor tijd nog de gelijkmaker te vinden via Cooman. Het bleef 1-1.

De Corte (46’ Vanden Driessche), De Roeve (46’ Wylin), Yameogo (46’ Et-Taïbi), Boyata (46’ Willems), Seys (46’ Granados), Goemaere (46’ Liam De Smet), Nielsen (46’ Bisiwu), Zinckernagel (46’ Lenn De Smet), Talbi (46’ Da Silva), Vermant (46’ Lund Jensen), Barbera (75’ Goemaere)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.