Rode Duivel Johan Bakayoko over België - Frankrijk

"In mijn ogen is er geen favoriet maandag, hebben allebei sterktes en zwaktes"

29 juni om 13:25

Zaterdagmiddag was het de beurt aan Johan Bakayoko om de pers te woord te staan. Hij blikt vooruit op de wedstrijd van maandag, wanneer de Rode Duivels het opnemen tegen Frankrijk

Een favorietenrol ziet Bakayoko echter niet. "Eerlijk gezegd, denk ik niet dat er een favoriet is in mijn ogen", begint de winger van PSV op de persconferentie. "Wij hebben sterke punten, zij hebben sterke punten. Wij hebben zwakke punten, zij hebben zwakke punten. Beide ploegen vrezen voor elkaar."

Op de vraag of hij Frankrijk teleurstellend vond spelen tot dusver, gaf Bakayoko toe niet al te veel wedstrijden gezien te hebben. "Ik heb de wedstrijd tegen Nederland gezien, die ik gelijkwaardig vond", zegt Bakayoko. "Maar dat kan ik op basis van één wedstrijd niet zeggen."

Bakayoko wil vooral naar het eigen spel kijken tegen Frankrijk. "Als het goed doen op basis van onze eigen krachten, dan kunnen we winnen", besluit de winger. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.