Programma bekend, Club Brugge-fans kunnen tickets nieuwe seizoen gaan bestellen

Programma bekend, Club Brugge-fans kunnen tickets nieuwe seizoen bestellen

28 juni om 20:58

Club Brugge is alweer even terug in training in voorbereiding op het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen. Op haar website heeft de club inmiddels de ticketinformatie voor de matchen in het begin van het nieuwe seizoen vrijgegeven, met als hoogtepunt de Belgische Supercup op zaterdag 20 juli.

Twee keer kunnen Club-supporters gaan kijken bij een oefenpartij: op zaterdag 29 juni als Blauw-Zwart in Heist aantreedt tegen Knokke, en op woensdag 17 juli als het Engelse Norwich City de opponent is in The NEST.

Op zaterdag 20 juli barst vervolgens het nieuwe seizoen dan echt los. Dan staat de Belgische Supercup op het programma. Club heeft thuisvoordeel, de match tegen Union wordt namelijk gespeeld in het Jan Breydelstadion.

Bijna een week later, op vrijdag 26 juli, trapt de landskampioen het nieuwe JPL-seizoen af met een thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. Vervolgens komen op 18 augustus Antwerp en op 1 september Cercle Brugge langs in het Jan Breydelstadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.