'RSC Anderlecht geeft Delaney niet op, maar Deen vraagt hoog loon'

28 juni om 13:16

Het is voorlopig stil gebleven bij RSC Anderlecht qua inkomende transfers, maar daar kan binnenkort nog verandering in komen. De club wil zich op het middenveld nog versterken en heeft de hoop op Thomas Delaney nog niet opgegeven.

Eerder klonk het nog dat de komst van Delaney te duur zou gaan uitvallen, maar volgens het lokale La Colina de Nervion heeft men bij Anderlecht de komst van Delaney nog niet opgegeven. Sevilla staat ook niet weigerachtig tegenover een vertrek en wil Delaney voor een beperkt bedrag laten gaan.

De transfersom zal naar verluidt geen belemmering meer zijn, al kunnen de looneisen van Delaney dat naar verluidt wel nog zijn. Er is naar verluidt nog een groot verschil tussen vraag en het aanbod van Anderlecht, dat Delaney een tweejarig contract wil geven.

Bij Anderlecht is men wel optimistisch dat er een akkoord bereikt zal worden, maar kijkt men ook al uit naar andere potentiële middenvelders om aan te trekken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.