AC Milan en SSC Napoli willen Lukaku vastleggen, Chelsea vraagt 30 miljoen

'Milan en Napoli denken aan Lukaku, Chelsea wil 30 miljoen'

28 juni om 12:02
Laatste update: 28 juni om 12:06

Waar Romelu Lukaku het komende seizoen zal spelen is nog steeds onduidelijk. De spits van de Rode Duivels staat nog altijd onder contract bij Chelsea, maar de club staat ervoor open mee te werken aan een transfer. Een nieuwe verhuurperiode ziet de leiding van de Londense club echter niet zitten.

La Gazzetta dello Sport weet dat AC Milan en SSC Napoli graag zich zouden verzekeren van de diensten van Lukaku. Een langer verblijf in de Serie A ligt dus voor de hand voor Lukaku, die de laatste dagen vooral onder de loep lag vanwege zijn afgekeurde goals op het EK in Duitsland.
 
De vraagprijs van Chelsea is voorlopig nog een struikelblok voor de twee Italiaanse topclubs, die rond de 30 miljoen euro zou liggen voor de 31-jarige spits. De twee clubs zouden dat geld liever op zak houden en wachten tot de laatste dagen van de transferperiode. Als Lukaku dan nog altijd niet verkocht is, zouden ze bij Chelsea vermoedelijk wel openstaan voor verhuur.
 
Bij Milan denken ze aan Lukaku, omdat de komst van ex RSC Anderlecht-spits Joshua Zirkzee onhaalbaar lijkt. Ook bij Napoli zijn ze naarstig op zoek naar een spits. De nieuwe trainer Antonio Conte zou de komst van Lukaku wel zien zitten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.