OFFICIEEL: Bocat verlaat STVV, aan de slag bij Stoke City FC

OFFICIEEL: Bocat verlaat STVV en gaat aan de slag bij Stoke City FC

26 juni om 13:27
Laatste update: 26 juni om 13:43

Eric Bocat heeft STVV verlaten voor Stoke City FC. De linkervleugelverdediger verlaat de Kanaries en de Jupiler Pro League en gaat aan de slag de slag in de Engelse Championship.

Bocat kwam twee seizoenen geleden bij STVV. Destijds kwam Bocat over van Moeskroen. De 24-jarige Bocat speelde in totaal 63 wedstrijden bij STVV. Hierin wist Bocat twee doelpunten te maken en zeven assists af te leveren.

André Pinto, de sportief directeur van STVV, zei het volgende over het afscheid van Bocat. “Eric heeft zich sinds zijn komst goed ontwikkeld. Van bij het begin maakte hij speelminuten en deed hij zijn job op de linkerflank. Zijn snelheid was verdedigend een wapen. Maar als wingback wist hij ook offensief gevaar te stichten. Ons social media-team zal Eric extra hard missen, want hij pakte regelmatig uit met een TikTok-waardige dribbel”, besloot Pinto met een knipoog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.