Alarmfase bij Club Brugge: 'Jutgla wil vertrekken en bood zich aan bij clubs'

27 juni om 21:42

Club Brugge is begonnen aan de voorbereidingen voor het komend seizoen en mag zich nog aan een drukke transferzomer verwachten. Verschillende pionnen kunnen vertrekken, waaronder Ferran Jutgla. Die aast op een transfer.

Eerder raakte al bekend dat de Spaanse spits van Club Brugge op het lijstje staat van Sporting CP, terwijl ook een transfer naar de MLS tot de mogelijkheden behoort. Opvallend, die interesse komt er na een ingreep van Jutgla zelf.

Bij Record valt namelijk te lezen dat de entourage van Jutgla de spits zélf zou hebben aangeboden bij verschillende clubs. De Spanjaard lijkt te azen op een nieuwe uitdaging en zoekt naar een nieuwe club.

Nochtans leek Jutgla na het vertrek van Igor Thiago bij Club Brugge te mogen hopen op een nieuwe kans als eerste spits, maar zelf lijkt hij daar dus weinig zin in te hebben. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot medio 2026, maar dat zal hij dus vermoedelijk niet uitzitten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.