Club Brugge stelt nieuw uitshirt voor op gamingplatform Roblox

Opmerkelijk: Club Brugge stelt nieuw uitshirt voor op spelletjesplatform Roblox

25 juni om 15:12

Club Brugge stelt woensdagmiddag het nieuwe uitshirt op een wel heel bijzondere manier voor: de landskampioen doet het via Roblox, een populair gamingplatform voor kinderen. Spelers kunnen vervolgens hun persoonlijke avatar in het fonkelnieuwe shirt tooien.

Club Brugge maakt er zo werk van een jongere generatie aan te spreken. Het Laatste Nieuws weet ook nog dat het een wit shirt met blauwe accenten zal zijn. In het shirt is zijn verluid ook referenties naar de Reien (de kanalen van de Stad Brugge) verwerkt.
 
Alle jonge (en wat oudere) supporters van Blauw-Zwart kunnen zich woensdag voor 15:00u klaarzetten op het spelletjesplatform, om die tijd zal het nieuwe uitshirt worden onthuld.
 
De vernieuwende manier van presenteren past in de focus op innovatie bij de landskampioen. Een nieuwe generatie fans wordt zo aangesproken via de kanalen waar ze actief zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.