UPDATE: 'Denis Odoi gespot op de Bosuil om transfer naar Antwerp af te ronden'

UPDATE: 'Odoi gespot op de Bosuil om transfer naar Antwerp af te ronden'

25 juni om 15:30
Laatste update: 25 juni om 15:30

Denis Odoi, de rechtsback van Club Brugge met een aflopend contract, tekent vermoedelijk op korte termijn een contract bij Royal Antwerp FC. Volgens transfergoeroe Sacha Tavolieri bereikten speler en club zondagavond een mondeling akkoord. Maandag zouden de laatste details worden afgerond.

Odoi zou zich al deze week bij de selectie van The Great Old voegen. De ervaren rechtsachter onderhandelde ook met Club over een nieuwe verbintenis, maar lijkt nu toch voor een overgang naar het Antwerpse te kiezen.

De 36-jarige Odoi heeft een lijst met Belgische clubs achter zijn naam staan. Eerder speelde hij voor RSC Anderlecht, OH Leuven, STVV, Lokeren en dus Club Brugge. Antwerp zou zijn zesde Belgische ploeg worden.

Afgelopen seizoen was de Ghanees een gewaardeerde kracht voor Blauw-Zwart. Hij kwam uit in 39 officiële duels en scoorde daarin drie doelpunten. In de Play-Offs op bezoek bij RSC Anderlecht scoorde hij zelfs de beslissende treffer.

Update: Op dinsdag is Odoi gespot op de Bosuil om de transfer naar Antwerp af te ronden. Als dat gebeurt is Odoi de vierde versterking voor Antwerp.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.