'Liverpool neemt contact op met Rabiot'

'Liverpool neemt contact op met Franse verdediger Rabiot over transfer'

24 juni om 08:05

Liverpool overweegt het middenveld te versterken met Adrien Rabiot. De Premier League-topclub heeft bij de Franse international geïnformeerd naar een mogelijke overstap, meldt de Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedullà.

Volgens Pedullà hebben The Reds contact gezocht met het management van Rabiot. De 29-jarige middenvelder loopt eind juni uit zijn contract bij Juventus en kan daardoor transfervrij worden opgepikt. Ook Real Madrid toont interesse. 

Rabiot ontving eerder al een nieuw voorstel van Juventus om zijn aflopende contract te verlengen. In Turijn kan hij 7,5 à 8 miljoen euro per seizoen gaan verdienen. De Oude Dame wilde duidelijkheid voor de start van het EK, maar het kamp Rabiot liet die deadline verlopen. Bovendien vraagt zijn moeder en zaakwaarnemer een flinke commissie. 

Rabiot krijgt op het EK de kans om zich verder in de kijker te spelen. De voormalig middenvelder van Paris Saint-Germain is basisspeler bij Les Bleus. Ook tegen het Nederlands elftal deed hij de hele wedstrijd mee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.