Blessin lijkt Union te verlaten: ‘Tweejarig contract ligt klaar bij Sankt Pauli'

Blessin lijkt Union te verlaten: ‘Tweejarig contract ligt klaar bij Sankt Pauli'

23 juni om 13:50

Bij Union Saint-Gilloise dreigt opnieuw een aardverschuiving plaats te vinden. Dat schrijft Sacha Tavolieri op X zondag. Voor het derde opeenvolgende jaar lijkt de club ondanks een sterk seizoen op zoek te moeten naar een nieuwe hoofdtrainer. 

Transferwatcher Sacha Tavolieri meldt namelijk dat Alexander Blessin op het punt staat om de club te verlaten en aan de slag te gaan in de Bundesliga bij promovendus Sankt Pauli. 

Union opnieuw afscheid te moeten nemen van zijn hoofdtrainer. Tavolieri tweette: "Alexander Blessin nu klaar om Union St.Gilloise te verlaten! FC Sankt Pauli heeft besloten dat hij de volgende hoofdtrainer wordt. De gesprekken zijn in een vergevorderd stadium en worden momenteel gevoerd om de persoonlijke voorwaarden vast te leggen, aangezien de Duitse coach de uitverkorene is. Tweejarig contract klaar om getekend te worden met de Bundesliga club." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.