Blessin emotioneel in laatste speech van het seizoen bij Union SG

Blessin in laatste speech: “Uit de grond van mijn hart, ik wens jullie het beste”

3 juni om 20:27
Laatste update: 3 juni om 21:35

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, uitte zich emotioneel in zijn laatste speech van het seizoen in de kleedkamer van Union. Union won met 2-0 van KRC Genk en was dicht bij het kampioenschap, maar zag Club Brugge toch kampioen worden. Blessin bedankte zijn team voor het seizoen waarin Union Europees meestreed en de Croky Cup won.

Blessin uitte zich emotioneel in de kleedkamer van Union. “Voor mij is het duidelijk, wanneer we het over het seizoen hebben. Het is groots wat jullie hebben gedaan. Wanneer je het over 56 wedstrijden hebt, jullie hebben je absolute best gedaan. Ik wil jullie bedanken als team. Ik ben er erg trots op om hoofdtrainer van Union te zijn”, deelt Blessin via de officiële kanalen van Union.

Blessin somt vervolgens op wat Union allemaal voor elkaar heeft gekregen in het afgelopen seizoen. “We zijn vice-kampioen. We spelen de kwalificaties voor de Champions League. Het is groots, we hebben de beker gewonnen, jullie hebben al mijn respect. Dank jullie voor deze ongelofelijke reis”, vertelt Blessin.

Blessin sluit af door ook afscheid te nemen van de vertrekkers bij Union. “Het is duidelijk dat sommige spelers gaan vertrekken bij Union. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Wanneer dit gebeurt dan wens ik jullie uit de grond van mijn hart het allerbeste. Hopelijk blijven we contact houden, voor degenen die hier blijven, wij gaan een nieuw avontuur aan”, besluit Blessin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.