Arthur Theate over transfer

Transfer voor Theate? 'Er gebeuren dingen, maar ben gefocust op het EK"

23 juni om 16:20
Laatste update: 23 juni om 20:59

Het EK draait op volle toeren, maar ondertussen wordt er ook werk gemaakt van eventuele transfers. Voor Rode Duivel Arthur Theate is er concrete interesse, al slaagt hij er naar eigen zeggen tot dusver in om zich volledig op het tornooi concentreren.

Theate ontkent niet dat er beweging is rond een eventuele transfer. "Het is een speciale situatie tijdens zo'n tornooi. Er gebeuren wel dingen, maar wanneer je hier zit is het moeilijk om daarmee bezig te zijn", zegt de Stade Rennes-verdediger op de persconferentie

Theate werd eerder al gelinkt aan de Bundesliga, maar ook SSC Napoli zou concrete interesse hebben. "Maar ik heb dat even aan de kant gezet", aldus Theate. "Ik ben volledig gefocust op het EK en daarna zien we wel."

De vraag is uiteraard of Stade Rennes z'n verdediger wil laten gaan. De Rode Duivel is een belangrijke pion bij de Franse subtopper, die in 2022 nog 19 miljoen euro op tafel legde voor de polyvalente verdediger. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.