Intiem gesprek tussen De Cuyper en De Ketelaere bij Rode Duivels

Intiem gesprek tussen De Cuyper en CDK: “Waren de lichtjes beetje gedempt?”

20 juni om 21:10

Rode Duivels Charles De Ketelaere en Maxim De Cuyper gingen zitten voor een goed gesprek. De vleugelverdediger van Club Brugge en de aanvaller van Atalanta Bergamo trokken verschillende kaartjes met hierop een aantal opmerkelijke vragen.

De Ketelaere werd gevraagd wat het meest romantische is dat de Rode Duivel ooit had gedaan. “Moet dat verteld worden voor de camera? Ooit heb ik een keer een bad met wat kaarsjes versierd”, gaf De Ketelaere aan. De Cuyper vroeg vervolgens of dat alles was. “Dat was wel romantisch ja”, deelde De Ketelaere.

De Cuyper vroeg hierna of De Ketelaere ervoor had gezorgd dat de lichtjes gedempt waren. “Dat was echt wel romantisch, toen heb ik punten gescoord”, gaf De Ketelaere aan. Tot slot mocht De Ketelaere beantwoorden wie zijn jeugdliefde was toen hij opgroeide.

“Als ik jong was, ik denk dat dat tennisster Maria Sharapova was”, zei De Ketelaere. “Sharapova? Omdat ze zo luid kon roepen of wat?”, reageerde De Cuyper hierop. “Nee, een atleet. Ik vond dat wel een mooie en knappe vrouw”, besloot De Ketelaere.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.