LIVE-Discussie: Denemarken – Engeland op EK 2024 in Duitsland

LIVE-Discussie: Skov Olsen komt bij Denemarken het veld binnen tegen Engeland

20 juni om 19:42
Laatste update: 20 juni om 19:42

In de tweede speelronde van het EK 2024 in Duitsland nemen Denemarken en Engeland het tegen elkaar op. Het belooft een interessante ontmoeting te worden tussen de twee landen in Groep C van het EK.

Denemarken slaagde er in de eerste match niet om er met de volle buit vandoor te gaan. De Denen speelden uiteindelijk met 1-1 gelijk tegen Slovenië. Met Engeland krijgt Denemarken een tegenstander van formaat. Denemarken heeft een erg hoog JPL-gehalte. Kasper Schmeichel, Anders Dreyer en Kasper Dolberg (RSC Anderlecht). Joakim Maehle (ex-KRC Genk), Thomas Delaney en Jacob Bruun Larsen (ex-Anderlecht), Andreas Skov Olsen (Club Brugge). Net zoals de vorige partij start Maehle in de basis tegen Engeland. 

Opstelling Denemarken: 

Engeland wist in de eerste speelronde van het EK 2024 in Duitsland wel drie punten te behalen. Engeland boekte een nipte 1-0 overwinning tegen Servië. Door de zege gaan de Engelsen aan de leiding in Groep C. Het is aan de formatie van Gareth Southgate om de koppositie vast te houden tegen Denemarken.

Opstelling Engeland: 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.