Steunpilaar Verlinden over verlenging Beerschot en stap naar JPL

Steunpilaar Verlinden over verlenging Beerschot: “Geweldige sfeer tegen Club”

12 juni om 16:50

Thibaud Verlinden heeft zijn contract verlengd bij Beerschot. De vleugelaanvaller van de kampioen van de Challenger Pro League heeft zijn contract met drie seizoenen verlengd. Verlinden groeide in de laatste twee seizoenen uit tot sterkhouder bij Beerschot.

Verlinden reageert op zijn contractverlenging bij Beerschot. “Het was voor mij belangrijk om een stap hogerop te zetten na vorig seizoen. Ik ben dan ook blij dat ik die stap kan maken samen met Beerschot. Zo blijf ik in een vertrouwde omgeving waar ik mij thuis voel, maar kan ik toch voor mezelf de lat weer hoger leggen. Aan mij nu om te tonen dat ik ook een niveautje hoger beslissend kan zijn”, deelt Verlinden via de officiële kanalen van Beerschot.

Verlinden kijkt uit naar het aankomende seizoen met Beerschot. “Ik kijk er alvast naar uit om in de Jupiler Pro League te spelen met Beerschot. Ik ben de geweldige sfeer in de bekermatch tegen Club Brugge en de laatste twee thuismatchen nog niet vergeten. Fans, coaches en spelers verdienen het allemaal om zo’n topmatchen nu in de competitie te kunnen spelen”, aldus Verlinden.

Verlinden kwam tot nu toe in totaal 63 wedstrijden in actie voor Beerschot. Hierin wist hij elf doelpunten te maken en zeventien assists af te leveren. “Geen slechte cijfers. Daar doe ik er graag in de volgende seizoenen nog heel wat bij”, besluit Verlinden.