‘Rode Duivels veilig geland en de training wordt een uur vervroegd’

Update: ‘Rode Duivels veilig geland en de training wordt een uur vervroegd’

12 juni om 11:59

De Rode Duivels zijn vandaag veilig geland op Stuttgart Airport, precies volgens schema. De vlucht, met vluchtnummer SN1163 en de iconische 'Trident' van Brussels Airlines, trok veel aandacht. Op Flightradar volgden meer dan 800 mensen de vlucht live, die uiteindelijk iets eerder dan gepland aankwam.

De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft aangekondigd dat de trainingssessie van vanavond mogelijk een uur vervroegd wordt. In plaats van om 18 uur, kan de training nu al om 17 uur beginnen. Dat lezen we op HLN. Het eerste kwartier van de training zal toegankelijk zijn voor de aanwezige pers, waardoor de media een glimp kunnen opvangen van de voorbereidingen van de Rode Duivels.

Met de vroege landing en de aanpassing van het trainingsschema, ligt het Belgische nationale team op koers voor een goede start van hun verblijf in Duitsland. De spelers en staf hebben nog een paar dagen om zich optimaal voor te bereiden op hun eerste wedstrijd tegen Slowakije. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.