Rode Duivels vertrekken naar Ludwigsburg

Rode Duivels zijn vertrokken naar Duitsland: 'Destination EURO2024'

12 juni om 10:21
Laatste update: 12 juni om 10:37

De Rode Duivels zijn woensdagochtend om 10 uur vertrokken naar het EK in Duitsland. De spelers verzamelden nog even voor het vliegtuig voor een laatste groepsfoto op Belgische bodem. 

De Rode Duivels kregen alvast een erehaag van de stewards en mochten onder applaus het vliegtuig opstappen. Zoals verwacht is Thomas Meunier niet van de partij. Hij raakte geblesseerd in de oefeninterland tegen Luxemburg. De hoop blijft echter dat hij later tijdens het EK nog zal kunnen aansluiten. 

Eerder was al te lezen dat de Rode Duivels tijdens het tornooi in Ludwigsburg zullen verblijven, op ongeveer 20 kilometer van Stuttgart. Woensdagavond staat de eerste training op het programme, weet HLN. Die zal doorgaan op het oefencomplex van SGV Freiberg, op 5 kilometer van het hotel.

Afgezien van de terugreis is dit vertrek de enige keer dat de ploeg het vliegtuig zal nemen. In Duitsland zelf zullen de Duivels per trein reizen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.